Showtime – Rally Show Santa Domenica 2018

2018. november 22. | Kategória: Hírek

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY versenyzőpárosa Puskádi János és Gódor Barna a hétvégén egy méltán népszerű horvátországi rendezvényen teszi tiszteletét. A Santa Domenica Rally Show egyre népszerűbb a magyar rallye-sok körében. Az idei évben közel egy tucat magyar páros jelezte részvételét és ezúttal Janiék sem maradnak ki a játékból.

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY versenyzőpárosa Puskádi János és Gódor Barna az idei szezonban viszonylag kevés versenyen tudott rajthoz állni. A munka frontján azonban idén is komoly sikereket könyvelhet el a csapat, gondoljunk csak a lengyel, illetve az osztrák rallye bajnokságra, ahol egy arany, illetve egy ezüstérem megszerzéséhez asszisztált az ERTH legénysége.

Ezúttal amolyan jutalomjátékként újra Janiék húzhatják fel a tűzálló versenyzőruhát és egy igazán jó hangulatú sprintversenyen szórakoztathatják magukat és a vélhetően idén is népes nézőközönséget. Nem véletlen, hogy hosszú évek óta rengeteg honfitársunk indul Horvátországban bajnoki és meghívásos futamokon. A szinte mindig professzionális rendezés és az élvezetes, technikás gyorsasági szakaszok mindig nagy élményt nyújtanak, nem beszélve a kedves vendéglátásról.

A Santa Domenica Rallye Show az idei évben is murvás talajon, sprint formában kerül megrendezésre, azaz egy mintegy 8,4 kilométeres gyorsasági szakaszt fognak négy alkalommal teljesíteni a résztvevők. A novemberi időpont gyakran csapadékos időjárással örvendezteti a versenyzőket, de ez mit sem változtat azon, hogy évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy számukra kihagyhatatlan ez a rendezvény

A program szerint november 23-án pénteken a Szerviz parkban 21 órai kezdettel egy Rally Party-ra invitálják a résztvevőket. Aztán november 24-én szombaton a délelőtti órákban lezajlik majd a pályabejárás és a gépátvétel. Délután 14 és 16 óra között lesz a hivatalos teszt vagyis a Shakedown. Majd 18:30-kor kezdetét veszi az ünnepélyes Rajtceremónia Sveta Nedelja kisváros központjában. November 25-én vasárnap reggel 8:30-kor aztán elrajtol az első gyorsasági, amelyet még további három alkalommal kell teljesíteni.

Mintegy tíz perccel a negyedik szakasz befejeződése után már ki is hirdetik a hivatalos eredményeket, majd 17 órakor kerül sor a díjkiosztó ünnepségre.

 

Csökő Zoltán

  

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY ezúton is köszöni Partnereinek és Támogatóinak, hogy lehetővé teszik a csapat számára a csodálatos helyszíneken zajló nemzetközi versenyeken való részvételt.