Újra Szlovénia – 5. Rally Zelezniki 2018

2018. június 28. | Kategória: Hírek

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY versenyzőpárosa Puskádi János és Gódor Barna újra a szlovén bajnokságban teszi tiszteletét. Az előző rövidre sikerült fellépést követően – amelyet egy rejtélyes elektromos hiba okozott – sikeres célba érkezésben és dobogós helyezésben reménykednek

A Puskádi – Gódor páros a soron következő hétvégén ismét Szlovéniába látogat, ahol az 5. Rally Zelezniki elnevezésű futamon állnak majd rajthoz. Az időközben újra teljessé vált versenyautó flottával – nemrég megérkezett a második Skoda Fabia R5-ös – az ERTH csapata számára mostanában kezd igazán sűrűvé válni a 2018-as rallye szezon.

A csapat legutóbb a magyar bajnokságban segítette győzelemre Vincze Ferit és Farnadi Ágit a Székesfehérvár Rallye-n, ezért is különösen nagy öröm, hogy a Puskádi – Gódor páros is újra versenyautóba ülhet. A szlovén bajnokság következő futama számukra igen hangulatos eseménynek ígérkezik.

A gyönyörű környezetben, hegyek között elhelyezkedő Zelezniki nevű település környékén igen technikás, jó minőségű aszfaltos pályák várhatók. A csapat csütörtökön utazik a helyszínre és szinte azonnal meg is kezdődik a környékkel, a pályákkal való ismerkedés.

Az átvételeket követően Június 29.-én pénteken 18:30-kor már el is rajtol a mezőny. Ezen a napon egy 2.9 kilométeres rövid városi szakaszt kell majd két alkalommal teljesíteni. Ez különösen látványosnak ígérkezik.

Másnap szombaton aztán reggel 8 órától este 20 óráig tart a hosszabbik penzum. Ezen a napon négy különböző gyorsaságit két-két alkalommal kell majd abszolválni. A 20:17-kor kezdődő Célceremónián már azt is tudni fogjuk, hogy Jani és Barna számára milyen eredményt hozott az újabb szlovéniai kirándulás.

Csökő Zoltán

  

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY ezúton is köszöni Partnereinek és Támogatóinak, hogy lehetővé teszik a csapat számára a csodálatos helyszíneken zajló nemzetközi versenyeken való részvételt.