Ünnepi készülődés – Szilveszter Rallye 2018

2018. december 23. | Kategória: Hírek

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY versenyzőpárosa Puskádi János és Gódor Barna különleges évzáróval búcsúztatja a 2018-as rallye szezont. A páros ismét rajthoz áll a méltán népszerű szilveszter Rallye-n, ahol a tervek szerint fesztelen örömautózással köszönnek el az eredményekben gazdag évadtól.

A Puskádi – Gódor páros újra a Szilveszter Rallye-val zárja az óévet. 2018-ban szerencsére a tavalyinál több alkalommal ülhetett versenyautóba Jani és Barna, ami azért is örvendetes, mert emellett az ERTH csapata idén is zökkenőmentesen birkózott meg az adódó feladatokkal.

Eredményekről mindig globálisan kell gondolkodnunk, vagyis a Puskádi – Gódor páros versenyzése mellett hangsúlyosan kell koncentrálni az ERTH-nak bizalmat szavazó, gyakran nemzetközi hírű, külföldi versenyző egységek profi kiszolgálására is.

Ebben a tekintetben nem lehet panasz a 2018-as nemzetközi sikerekre, hiszen két külhoni bajnokságban is kiemelkedő módon zárult az évad. A Lengyel Rallye Bajnokságban a már törzsgárdatagnak számító Grzegorz Grzyb és aktuális navigátora megszerezte újabb abszolút bajnokságát, míg az Osztrák bajnoki ezüstérmes Johannes Keferböck is az ERTH segítségével érte el kiemelkedő eredményeit.

A December 27 – 29 között zajló Szilveszter Rallye-ra Jani és Barna a karácsonyi ünneplés után már 27. –én csütörtökön megkezdheti a pályabejárást. Aznap még lezajlanak az átvételek is, majd 28. –án pénteken 10 órakor az ünnepélyes Rajtceremóniával kezdetét veszi az év utolsó versenye, amely majd még 29.- én is folytatódik.

Az eddigiekhez képest némileg módosultak a gyorsasági szakaszok a Hungaroring környékén zajló építkezések miatt, de a megszokott Ring külső és Ring belső körök idén is komoly látványosságot jelentenek majd köszönhetően a közel 200 nevezett párosnak.

Az ERTH csapata 2018-ban is köszöni a kitüntető figyelmet és a mindig inspiráló szurkolást. Ezúton kívánunk Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt! 🙂

Csökő Zoltán

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY ezúton is köszöni Partnereinek és Támogatóinak, hogy lehetővé teszik a csapat számára a csodálatos helyszíneken zajló nemzetközi versenyeken való részvételt.