Vidám évadzáró – Szilveszter Rallye 2017

2017. december 30. | Kategória: Hírek

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY versenyzőpárosa Puskádi János és Gódor Barna első alkalommal vett részt indulóként a méltán népszerű Szilveszter Rallye-n. A megszokottnál „munkásabb” szezon záróakkordjaként egy jó hangulatú jutalomjátékkal szerették volna meglepni Magukat. A foglalkozás elérte célját, Jani elmondása szerint a verseny hangulata minden várakozásukat felülmúlta 

A Puskádi – Gódor páros a Skoda Fabia R5-tel nagy lelkesedéssel készült a hazai rallye szezon szokványos záró futamára. Az idei évben igen kevés alkalmuk adódott a versenyzésre, ámde a versenyautó üzemeltetés területén minden eddiginél komolyabb sikereket sikerült elérni, ami hűen tükrözi az ERTH felkészültségét és elkötelezettségét a rallyesport iránt.

Az év utolsó napjaiban a szokottnál is nagyobb várakozással ültek versenyautóba. Céljuk nem volt más, mint egy kötetlen, jó hangulatú autózással zárni a 2017-es szezont. Tán éppen ennek a fesztelen, valójában teljesen tét nélküli szituációnak is köszönhetően a verseny kezdetétől fogva ragyogó időket sikerült teljesíteni az Országos Rallyebajnoksághoz képest szinte semmivel sem gyengébb, ráadásul jóval népesebb mezőnyben.

Annál is inkább örömteli az elért abszolút 7. helyezés, mivel az elsődleges cél saját maguk és a rengeteg lelkes Szurkoló szórakoztatása volt, ami Jani vezetési stílusán is meglátszott. A szokottnál jóval többször nyúlt a kézifékhez és gyakorlatilag Barnával együtt végig vigyorogták a verseny két napját. Hatalmas élményt jelentett folyamatosan „lapjával” közlekedni, bár a körülmények, a rendkívül csúszós kanyarok erre önmagában garanciát jelentettek.

Külön örömet jelentett Jani számára, hogy alig hathetes pici Fia is jelen volt a versenyen, ami mindenképp tovább emelte a pilóta hangulatát. Puskádi Ádám, azaz PuskÁdi 🙂 valószínűleg még igen keveset fogott fel a történésekből, de életének minden bizonnyal meghatározó eleme lesz Édesapja kedvenc elfoglaltsága. 🙂

A pazarul sikerült évzárót követően nem marad más hátra, mint hogy Minden Kedves Partnerünknek, Szurkolónknak, Versenyzőtársunknak, Ellenfelünknek, Barátunknak és Mindenki másnak is Nagyon Boldog Új Évet Kívánjunk!

A 2018-as terveinkkel hamarosan jelentkezünk. 🙂

 

Csökő Zoltán

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY ezúton is köszöni Partnereinek és Támogatóinak, hogy lehetővé teszik a csapat számára a csodálatos helyszíneken zajló nemzetközi versenyeken való részvételt.